BERTU TOEGANGSTECHNIEK
Geen Beter Gevoel Dan Een Veilig Gevoel


 

Het gemak van een automatisering

Nooit meer uw poort, hekwerk of garage deur met de hand openen en sluiten? Bij Bertu Toegangstechniek kunt u terecht voor een complete elektrische automatisering van draaipoorten, schuifpoorten, garage deuren en slagbomen, bestaand of nieuw. Ook voor storingen aan uw elektrische poort of garagedeur kunt u bij ons terecht.

Er zijn veel verschillende manieren om uw elektrische poort, slagboom of garage deur te bedienen. Je kan ze bijvoorbeeld openen en sluiten met een afstandsbediening, via een schakelaar, met een codeklavier of met uw telefoon. Tevens heeft u de keuze om de aansturing zo in te stellen dat de toegang vanzelf sluit na het verlaten. Hierdoor weet u altijd zeker dat de poort, slagboom of garagedeur na uw vertrek gesloten is.

Het soort poortopener die de toegang moet aansturen hangt af van de grootte, lengte, zwaarte en type van de poort of deur. Hiervoor zijn verschillende soorten motoren om uw toegang elektrisch te kunnen openen en sluiten. Dit kan verschillen van een set die bovengronds is of ondergronds om het geheel mooi in de grond weg te werken. Wij kunnen u hierbij vrijblijvend adviseren. Altijd een mogelijkheid

Of het nu om een nieuwe of bestaande poort gaat, deze kan altijd geautomatiseerd worden.  Door het plaatsen van een toegangscontrole of intercom systeem bij uw toegang, kunt u zelf  bepalen wie, waar en wanneer het terrein mag betreden. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor het bedienen van uw toegang vind u op de pagina Toegangscontrole en Intercom/Deurbel.

Veiligheid

Vanzelfsprekend wordt bij het automatiseren goed gelet op de veiligheid. Alle automatiseringen worden uitgevoerd met een beveiligingssysteem. Mocht de poort, slagboom of garagedeur tijdens het sluiten onverhoopt een persoon of object dreigen te raken, dan stopt het systeem automatisch. Door middel van het plaatsen van contactlijsten, fotocellen, detectielussen en flitslichten is uw toegang altijd optimaal beveiligd.

elektrische slagboom automatisering
hekwerk poort automatisering shuifpoort


Heeft u een vraag of wilt u weten welke  mogelijkheid en oplossing het beste voor uw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op