BERTU TOEGANGSTECHNIEK
Geen Beter Gevoel Dan Een Veilig Gevoel

Camera beveiliging

U bent op zoek naar camera beveiliging bij de voordeur? Rondom uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bertu toegangstechniek is uw beveiligingsinstallateur uit Enschede op het gebied van camera bewaking.


Camera bewaking

Een camera beveiliging systeem is een samenstelling van een of meerdere bewakingscamera’s met als centraal punt een recorder. De camera’s verzenden hun beelden naar de recorder, waar ze worden opgeslagen. U kunt via de recorder het systeem beheren en meekijken met uw camera's. Terug kijken van de beelden of live meekijken kan gemakkelijk met uw smartphone, computer of extern beeldscherm. Ook is het mogelijk om een bericht te ontvangen zodra een camera beweging detecteert waarna de camera de beelden opneemt en opslaat op de recorder.

Wij werken altijd de bekabeling netjes weg en zorgen ervoor dat de installatie goed en afgewerkt wordt opgeleverd. Uiteraard met de bijbehorende uitleg van het systeem en installatie van de app op uw mobiel en/of tablet.
 

 Preventieve werking met een veilig gevoel

Uw terrein, woning, bedrijfspand of vereniging beveiligen met camera bewaking geeft een veilig gevoel en houdt het meeste ongewenste bezoek buiten de deur om inbraak te voorkomen, want alleen het zien van een bewakings camera schrikt al af. 

Tegenwoordig heeft haast iedereen een internet aansluiting waardoor het beveiliging systeem met het internet verbonden kan worden. Door middel van uw smartphone of tablet, heeft u altijd toegang tot de beelden. Op deze manier kunt u altijd, waar u ook bent, de beelden live bekijken en terug zien.

 


Vraag naar de mogelijkheden