BERTU TOEGANGSTECHNIEK
Geen Beter Gevoel Dan Een Veilig GevoelBertu toegangstechniek is de specialist in het automatiseren van uw draaipoort. Door het plaatsen van motoren op de poort vleugels hoeft u de poort nooit meer met de hand te openen en te sluiten. In geval van een stroomstoring of defect is de draaipoort handmatig te bedienen.

Wij verzorgden de volledige automatisering. U hoeft alleen te zorgen voor een 230Volt aansluiting in de buurt van de poort.
Er zijn 3 verschillende type poortopeners om uw  hekwerk elektrisch te laten openen.


Lineair

Een lineaire motor is een opbouw aandrijving die op de staander van de poort gemonteerd word. Deze worden voornamelijk toegepast bij metalen en houten poorten waarbij de afstand tussen het draaipunt van de poort en het montagevlak niet te groot is. Dit is vaak bij gemetselde kolommen wel het geval en daar worden dan knikarm motoren toegepast

Roger poort openerLineaire poort automatisering v.a. € 1325,-
Knikarm

Een knikarm motor is een opbouwaandrijving die meestal word toegepast bij gemetselde kolommen. Het verschil met de lineaire motor is dat de knikarm aandrijving de afstand tussen het draaipunt van de poort en het montagvlak wel kan overbruggen.

Roger knikarmKnikarm poort automatisering v.a. € 1875,-Ondergronds

Een ondergrondse motor is een inbouw aandrijving die weg gewerkt word in de grond onder het draaipunt van de vleugel. Hierdoor heeft uw poort een mooie afwerking waarbij er geen motoren in het zicht zijn.Vraag naar de mogelijkheden

Roger ondergrondsOndergrondse poort automatisering v.a. €2400,-