BERTU TOEGANGSTECHNIEK
Geen Beter Gevoel Dan Een Veilig GevoelBertu Toegangstechniek levert en monteert verschillende soorten intercoms. Van een simpele spraak intercom met een vaste binnenpost tot een video deurbel met beeld en geluid die met uw smartphone te beantwoorden is.


Gemak en comfort

Verwacht u geen bezoek, maar staat er toch iemand voor de deur? Via een intercom kunt u de oproep beantwoorden en met de bezoeker spreken, eventueel met video beeld en met uw smartphone.

Als u de intercom bij uw hekwerk of slagboom plaatst kunt u via de intercom de toegang verlenen. De intercoms zijn er  in verschillende uitvoeringen en met diverse uitbreidingen. U kunt hierbij denken aan een geïntegreerd pas/badge systeem of een code paneel.

Doorbird intercom hekwerk poortVoor iedere situatie een oplossing

Genoeg keuze

De standaard intercoms hebben spraak en beeld met een vast binnentoestel om de oproep te beantwoorden en de toegang te kunnen openen. De luxere intercoms zijn hoogwaardige smart oplossingen waarbij de oproep op uw smartphone te ontvangen is en tevens ook verkrijgbaar met een vaste binnenpost. Ook hiermee is uw toegang via de App te openen en word er direct een foto opgeslagen op de gratis cloud van diegene die heeft aangebeld.

Doorbird smart IP video Intercom
Doorbird Tag


Draadloos

Ligt er geen bekabeling of is er geen mogelijkheid voor bekabeling? Dan is er de oplossing om een draadloze intercom via het gsm netwerk te plaatsen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een stroom aansluiting.

Videx video intercom met codebedienpaneelVraag naar de mogelijkheden