Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Beveiligingscamera laten installeren

U wilt uw eigendommen, personeel of familie goed beveiligd hebben. Het kopen van een beveiligingscamera is een goede investering. Camerabeveiliging speelt vandaag de dag een steeds grotere rol en er is veel vraag naar beveiligingscamera’s met een hoge beeldkwaliteit. En dat laatste kunnen wij voor u leveren. We kunnen de beveiligingscamera installeren.

Beveiligingscamera systeembeveiligingscameras

Bertu Toegangstechniek levert en installeert verschillende soorten beveiligingscamera systemen. Het meest voorkomende systeem bestaat uit een set van meerdere beveiligingscamera’s. Deze worden aangesloten op een centrale recorder. De recorder slaat de opgenomen beelden op en via het systeem kunt u alles beheren en meekijken met uw beveiligingscamera’s. U kunt alle beelden gemakkelijk bekijken via uw smartphone, computer of extern beeldscherm. U kunt zelfs instellen om een bericht te ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De beveiligingscamera’s kunnen zowel binnen als buiten worden ge├»nstalleerd.

Hoge kwaliteit camerabeveiliging

Het belangrijkste bij het plaatsen van beveiligingscamera’s is natuurlijk de kwaliteit van het beeld. Want hoe vaak ziet u nou fragmenten op TV van beveiligingscamera’s waarbij de dader slecht in beeld te zien is terwijl de camera goed geplaatst is? Zonde van de investering! Als u geld spendeert aan camerabeveiliging dan moet het wel goed werken natuurlijk.

Wij leveren en monteren zeer hoogwaardige en duurzame beveiligingscamera’s. Het beeldkwaliteit is minimaal HD maar ook een 4K systeem is mogelijk.

Daarnaast werken we alle bekabeling professioneel weg. We zorgen ervoor dat de installatie van de beveiligingscamera goed en afgewerkt wordt opgeleverd. Ook krijgt u uitleg over het systeem

en helpen wij u met het installeren van de app op uw mobiel of tablet.

camerabeveiliging

 

Neem contact met ons op om te kijken welk systeem geschikt is voor uw situatie. Wij geven graag vrijblijvend en eerlijk advies.

Toegangstechniek

U kunt bij ons naast camerabeveiliging ook terecht voor alle andere vormen van toegangscontrole. Voor het plaatsen van een garagedeur, slagboom, draaipoort of schuifpoort bijvoorbeeld. Maar ook toegangssystemen zoals een pasjes systeem om selectief mensen toe te laten of om de toegang beteren te beheren. Alle systemen zijn te combineren met een intercom of afstandsbediening en nog veel meer. Neem contact met ons op indien u vragen heeft over toegangscontrole.