Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging


Uw huis is pas echt een thuis wanneer u zich hier veilig voelt. De juiste beveiligingssystemen zoals inbraakbeveiliging en rookmelders, geven een veilig gevoel. En met een goed inbraakpreventiesysteem houdt u ongenodigde gasten buiten de deur.

Draadloze inbraakdetectie

Bertu Toegangstechniek maakt gebruik van het draadloze inbraak alarm systeem van AJAX. De AJAX alarmsystemen zijn klasse 2 alarmsystemen die gebruik maken van gepatenteerde technologieën van hoogwaardige kwaliteit.

AJAX Systems heeft een eigen draadloos protocol ontwikkeld, ook wel de Jeweller-technologie genoemd. Deze Jeweller-technologie garandeert een maximum beveiliging voor de onderlinge communicatie tussen de verschillende componenten.

Meer dan alleen een anti inbraaksysteem


AJAX is een draadloos alarmsysteem dat gericht is op zowel consumenten zoals bijvoorbeeld gezinnen en de zakelijke markt voor ondernemers. AJAX is simpel en makkelijk te bedienen door middel van een app op uw smartphone en/of tablet. Voor gebruikers zonder smartphone geen probleem. Daar heeft AJAX een bedieningspaneel voor die u aan de muur hangt of een afstandsbediening die u eenvoudig aan uw sleutelbos kunt hangen.

Er zijn diverse sensoren op de AJAX centrale hub aan te sluiten. Standaard worden er bewegingsmelders en deur/raam contacten geplaatst. Dit is uit te breiden met rookmelders, glasbreukmelders en watermelders. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de buitenverlichting te laten branden op het moment van een inbraak melding. AJAX beveiligingsproducten zijn beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit.

Het belangrijkste is dat je huis op een goede en vooral betrouwbare manier is beveiligd. Het gebruikersgemak en design tellen mee als groot voordeel.

App gebruik


Met een AJAX alarmsysteem kunt u uw woning met een gerust hart verlaten. Het alarmsysteem zal u en andere gebruikers bij ongewenst bezoek een melding geven op uw mobiele telefoon. De actuele status is altijd inzichtelijk via de app. Bijvoorbeeld als er ergens een deur open staat. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

Op afstand kunt u het AJAX alarmsysteem in- en uitschakelen met uw smart telefoon. Zo bent u er zeker van dat uw alarm aanstaat of u kunt het op afstand alsnog inschakelen.

Camerabeveiliging

Over het algemeen installeren wij naast een AJAX alarmsysteem ook direct beveiligingscamera’s. We zien dat onze klanten dit vaak samen bestellen.

Indien u twijfelt over wat nu het beste is voor uw situatie, dan kunt u het beste ven contact met ons opnemen. Uiteraard geheel vrijblijvend geven wij u graag advies over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.