Video intercom

Video intercom

Intercom laten plaatsen

Door een intercom te plaatsen bij de ingang van uw pand of terrein, zorgt u ervoor dat bezoekers zich eerst bij u of uw receptie melden. U weet direct wie er is en voor wie deze persoon langskomt. Met een simpele druk op de knop kunt u of een beheerder toegang tot uw locatie verlenen. Met dit veilige systeem controleert u deuren, poorten, slagbomen en nog veel meer.

Bertu Toegangstechniek levert en monteert verschillende soorten intercom systemen waarmee u de toegangscontrole eenvoudig kunt beheren. Uw locatie en persoonlijke voorkeuren kunnen ons vertellen welk intercom systeem u het beste kunt laten plaatsen. Er zijn bijvoorbeeld talloze systemen met camera en video of bijvoorbeeld met een deuropener om er maar een paar te noemen.

Intercomsysteem met camera

intercom-met-camera

U ziet het tegenwoordig steeds meer dat bedrijven en particulieren kiezen voor een intercomsysteem met camera. Het is ontzettend belangrijk om direct te kunnen zien wie er aan de poort of deur staat. Het aanbod in systemen met een beveiligingscamera is de afgelopen jaren dan ook enorm gegroeid. Een dergelijk systeem wordt als zeer veilig beschouwd en houdt ongewenst bezoek eerder weg bij u. Is het bezoek niet ongewenst, dan kunt u middels een simpele druk op de knop de bezoeker binnen laten. Dit alles kunt u bekijken en beheren via uw smartphone. Voorheen werden er voornamelijk audiosystemen gebruikt maar dat zal de komende jaren achterhaald worden.

Een ander pluspunt is dat u het beeldmateriaal kunt opnemen. Deze mogelijkheid biedt extra veiligheid en wordt veel toegepast bij MKB bedrijven en ZZP’ers bij draaipoorten en schuifpoorten maar kan ook prima thuis gebruikt worden.

Storing, onderhoud of Intercom vervangen

Heeft u al een intercom en ervaart u een storing? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen de storing over het algemeen

direct verhelpen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw bestaande intercom systeem.

Indien u een intercom systeem heeft dat al een aantal jaren meedraait en aan vervanging toe is, dan is het ook zeker de moeite waard om even contact met ons op te nemen zodat we vrijblijvend kunnen bespreken wel systeem het beste bij uw situatie past.

Neem via de onderstaande knop direct contact met ons op of bel 053 – 231 6121