Poort automatisering

Poort automatisering

Automatisering zorgt voor gemak en veiligheid

Automatisering van uw poort dient niet enkel voor het gemak. Met het automatiseren van uw poort zorgt u voor veiligheid en uw poort zal op slot zijn wanneer nodig. Dat laatste is een structureel probleem bij veel ondernemers en particulieren die gebruik maken van een poort welke met de hand bediend wordt.

Men laat een handbediende poort doorgaans open staan omdat het “te veel” werk is om de poort even op slot te doen met alle nadelige gevolgen van dien. U staat er niet vaak bij stil, maar het is zeker stof om over na te denken als we kijken naar ervaringen van klanten uit het verleden. Wij denken dan ook graag eens vrijblijvend met u mee om te kijken naar uw situatie en de mogelijke risico’s en hoe deze risico’s te beperken zijn.

Wij van Bertu Toegangstechniek hebben al jaren een specialisatie op het gebied van hekwerk automatisering van bijvoorbeeld draaipoorten en schuifpoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een ondergrondse aandrijving of een opbouw aandrijving. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, wettelijke normen en budget.

Het toepassen van hekwerk automatisering kunnen wij buiten poorten om ook uitvoeren bij garagedeuren en slagbomen. Wij leveren, monteren en verrichten onderhoud- en storingwerkzaamheden op bestaande geautomatiseerde deuren en poorten.

Poortbediening

Wij leveren nagenoeg alle soorten poorten en de daarbij behorende bediening. Doorgaans kiest men voor een afstandsbediening maar poortbediening kan bijvoorbeeld ook via een schakelaar of codeklavier. Iets wat de afgelopen jaren steeds vaker voorkomt is bediening via een mobiel apparaat.

Tevens leveren wij geautomatiseerde poorten waarbij wij de aansturing zo voor u in kunnen stellen dat de toegang vanzelf sluit nadat u het terrein heeft verlaten. Dit zorgt voor zekerheid daar waar niet iedereen een poort altijd achter zich weer dicht doet. U bent dus zeker van een gesloten poort wanneer u voor deze optie kiest.

Er zijn veel verschillende manieren om uw elektrische poort, slagboom of garage deur te bedienen. Je kan ze bijvoorbeeld openen en sluiten met een afstandsbediening, via een schakelaar, met een codeklavier of met uw telefoon. Tevens heeft u de keuze om de aansturing zo in te stellen dat de toegang vanzelf sluit na het verlaten. Hierdoor weet u altijd zeker dat de poort, slagboom of garagedeur na uw vertrek gesloten is.

Weet u niet zeker welke aansturing u nodig heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Er komen immers een aantal factoren bij kijken zoals de grootte, lengte, zwaarte en type van de poort of deur. We begrijpen dat dit onduidelijk kan zijn en adviseren u graag. Bel ons dus gerust op of stuur ons een bericht. Wij staan u graag te woord.


Poort elektrisch maken 

Automatische poorten zijn poorten die via een elektromechanisch systeem automatisch open- en dichtgedaan kunnen worden. U opent en sluit deze geautomatiseerde poorten met een afstandsbediening, schakelaar of codeklavier. Ook zien we de afgelopen jaren steeds vaker de optie de bediening met een mobiel apparaat te regelen. Bij Bertu Toegangstechniek leveren wij nagenoeg alle soorten elektrische poorten en de daarbij behorende bediening.  

Misschien heeft u al een poort. In dat geval bieden wij de mogelijkheid uw bestaande poort elektrisch te maken. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om een gloednieuwe poort aan te schaffen. Indien u niet zeker weet of wij ook uw poort elektrisch kunnen maken vanwege de leeftijd van uw poort, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en geven eerlijk advies. Bertu Toegangstechniek is zowel telefonisch, als per mail bereikbaar. 

Het is ook mogelijk om bij een nieuwe of bestaande poorten toegangscontrole systemen, intercom systemen of video deurbellen te plaatsen. Zo kunt u zien, en van een afstand bepalen wie uw terrein wel of juist niet mag betreden.

automatisering-veiligheid

Veiligheid

Vanzelfsprekend komt bij het leveren van producten die met veiligheid te maken hebben ook een grote verantwoordelijkheid kijken. Het leveren van een product is één ding, maar een veilig product afleveren is een tweede.

Bij Bertu Toegangstechniek werken wij bij het plaatsen van automatisering altijd volgens alle richtlijnen en normen als het gaat om veiligheid. Alle automatisering wordt voorzien van een beveiligingssysteem. Mocht het zo zijn dat een poort, slagboom of garagedeur tijdens het sluiten onverhoopt een persoon of object dreigen te raken, dan stoppen onze systemen automatisch. Wij plaatsen bijvoorbeeld contactlijsten, fotocellen, detectielussen en flitslichten om ervoor te zorgen dat uw toegang optimaal beveiligd is.


Heeft u een vraag of wilt u weten welke mogelijkheid en oplossing het beste voor uw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee.


 

Ons werkgebied

Bertu Toegangstechniek levert diensten door heel Nederland. Zo hebben we al een aantal bestaande poorten mogen automatiseren en nieuwe schuifpoorten geplaatst in: Zwolle, Oldenzaal, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo en Losser.