Video deurbel

Video deurbel

Video deurbel laten monteren

Bertu Toegangstechniek is een totaalleverancier van Toegangscontrole systemen en daar hoort een video deurbel natuurlijk ook bij. U kent ze wel van TV en de aanschaf is vaak het probleem niet, het monteren echter wel. Laat dat nou net een specialisatie van ons zijn.

Door een video deurbel te laten monteren heeft u de volledige controle over wie u binnenlaat of om te kijken wie er aan de deur staat, maar dat niet alleen. Ook wanneer u niet direct in de buurt bent kunt u via uw smartphone zien wie er aan de deur staat. Handig voor als er een bezorger aan de deur staat wanneer u er niet bent.

Hoe werkt een video deurbel?

Wanneer er een bezoeker aanbelt, krijgt u hiervan via een melding op uw smartphone. Dat kan met behulp van een gratis meegeleverde app. Er wordt ook direct een foto gemaakt en in een cloud omgeving opgeslagen waar u eenvoudig bij kunt.Doorbird-video-deurbel

Met het drukken op de bel, doet de bezoeker in feite een oproep. Deze oproep kunt u beantwoorden door heel simpel de inkomende melding te accepteren en te openen. Indien gewenst kunnen wij de video deurbel leveren en monteren met een vaste binnenpost. Via de app of binnenpost kunt u tevens uw deur of schuifpoort openen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een pakketbezorger communiceren dat het pakketje in de garage achtergelaten kan worden.

Een video deurbel laten monteren is zo gebeurd. Wij kunnen eventueel uw huidige deurbel koppelen met de video deurbel. Op die manier hoort u de oproep binnenshuis en ontvangt u tevens een melding op uw smartphone.

Het juiste merk kiezen

Wij werken met het Duitse merk Doorbird. Een zeer bewuste keuze omdat wij de veiligheid van de data zeer belangrijk vinden en dat is iets wat bij Doorbird goed zit. Het wordt derden onmogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot de gegevens uit de camera of microfoon. Daarnaast levert Doorbird ten opzichte van andere merken een zeer hoge beeldkwaliteit. Ultra scherpe HD beelden met een kijkhoek van wel 210 graden in een mooi rechthoekig beeld, dus geen fish eye effect met ronde vervormde hoeken.

Wilt u een video deurbel laten monteren maar bent u er niet zeker van of dit bij u mogelijk is? Of wellicht kunnen we adviseren in een combinatie met andere beveiligingscamera’s of toegangscontrolesystemen. Bel ons gerust op of gebruik ons contactformulier. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.